Asiatice Gratar Burgeri

Asiatice Gratar Burgeri
Asiatice gratar burgeri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 324 calorii. Un amestec de fulgi de piper, praf de usturoi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 40 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Asiatice Gratar Burgeri, Asiatice gratar Carne de porc burgeri cu Slaw, și Asiatice Gratar De Pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Se amestecă carnea de vită măcinată, ceapa verde, sosul hoisin, sosul Sriracha, uleiul de susan, praful de usturoi, fulgii de ardei roșu, ghimbirul, sarea și piperul negru împreună într-un bol până se combină bine. Împărțiți amestecul de carne în sferturi; formați fiecare porție într-o plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
SrirachaSriracha
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Sos HoisinSos Hoisin
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Grătați pe grătarul preîncălzit până când carnea este rumenită și nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și roscifixt. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Deloach Forgotten Vines Zinfandel. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
Acest delicios Zinfandel are strălucirea cireșului negru și a murelor tinere amestecate cu ciocolată neagră și dafin. Există o calitate brambly care adaugă profunzime. Taninurile sunt netede la final, dar aciditatea strălucitoare o duce până la capăt. Un complement perfect pentru mâncare sau pentru a te bucura într-o zi caldă de vară.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista