Alimente Zână

Alimente Zână
Alimente zână ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 24 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sirop de porumb, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Celebration Fairy Baghete, Tort De Grădină Zână, și Un Basm Quiche.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați împreună zahărul, siropul de porumb și oțetul. Aduceți la fierbere și încălziți la stadiul de fisură tare, 300 până la 310 grade F (149 până la 154 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează fire dure și fragile. Nu amestecați odată ce amestecul începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
OțetOțet
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
În timp ce așteptați ca zahărul să ajungă la temperatură, ungeți un vas de copt de 7x11 inch. Când amestecul ajunge la stadiul de fisură tare, scoateți-l de pe foc și amestecați rapid bicarbonatul de sodiu cu o lingură cu mâner lung; va deveni foarte spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă imediat în vasul pregătit și se lasă deoparte să se răcească.
4
Tăiați în bucăți mici când se răcește.
5
Dacă doriți să acoperiți bomboanele cu ciocolată, topiți chipsurile de ciocolată într-un castron metalic peste o tigaie cu apă clocotită, amestecând ocazional până se omogenizează. Dacă ciocolata este prea groasă, se poate adăuga puțin ulei vegetal. Înmuiați bucăți de bomboane în ciocolată și așezați-le pe hârtie cerată până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Ulei VegetalUlei Vegetal
CiocolataCiocolata
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista