Adobo-pui frecat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 681 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 293 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca marinată și se face în jur 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, tortilla de porumb, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Adobo-Pui Frecat, Adobo African-Ton Frecat, și Adobo African-Fripturi De Ton Frecat.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Încălziți uleiul în cratiță grea, medie, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați ardeii iute și gătiți până se întunecă pe ambele părți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
7
Adăugați bulionul și aduceți la fierbere. Continuați să fierbeți până când chilii sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Bulion
8
Transferați amestecul în blender și piure. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Preîncălziți un grătar sau o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Între timp, frecați amestecul de adobo peste tot puiul, folosind aproximativ jumătate din adobo. Căutați puiul, cu pieptul în jos, până când apar urme de grătar, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Ungeți niște sos adobo pe cealaltă parte a puiului. Întoarceți pieptul de pui în sus, puneți-l într-o tigaie și transferați-l la cuptor. Gatiti puiul, ungand cu sosul adobo suplimentar la fiecare 20 de minute, pana cand un termometru pentru carne inregistreaza o temperatura interioara de 165 grade F, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sos Adobo
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tava De Copt
Cuptor
12
Serviți cu tortilla de porumb pentru a pregăti tacos și pene de tei.