Puiul, vinetele și Curry-ul de roșii necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete, Conopidă Și Curry De Roșii, Vinete, năut și Curry de roșii, și Vinete, roșii și Curry de ceapă verde.
Instrucțiuni
1
Combinați pudra de curry, sarea și ardeiul într-un vas superficial. Piept de pui dragat în amestecul de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați jumătate de pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați vinetele, ceapa și ardeiul gras în tigaie; gătiți 3 minute sau până când legumele sunt crocante, amestecând frecvent. Întoarceți puiul la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați suc de roșii, ardei roșu și usturoi; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.