Budincă de pâine cu ouă peste noapte cu sos de cireșe-Bourbon
Budinca de pâine cu ouă peste noapte cu sos de cireșe-Bourbon necesită aproximativ 9 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Acest desert are 305 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pâine, ouă de lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Budincă de pâine cu ouă peste noapte cu sos de cireșe-Bourbon, Budincă de pâine Bourbon din New Orleans cu sos Bourbon, și Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Așezați cuburi de pâine în vasul de copt.
Într-un castron mediu, amestecați 1/4 cană de zahăr și nucșoară.
Adăugați ouă; bate bine cu biciul de sârmă. Se amestecă ouă.
Se toarnă peste pâine; se amestecă ușor pentru a acoperi. Capac; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Cuptor de căldură la 350 F. descoperi fel de mâncare; se presara partea de sus cu 2 linguri de zahar.
Așezați vasul într-o tigaie mai mare; se introduce în cuptor.
Se toarnă 1/2 inch apă în tigaie mai mare.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când se rumenesc ușor și cuțitul introdus în centru iese curat.
Scoateți tava din Baia de apă.
Între timp, într-o cratiță medie, gătiți umplutura de plăcintă și untul la foc mediu-mare timp de aproximativ 10 minute sau până când untul este topit și umplutura este cu bule, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă bourbonul.
Pentru a servi, tăiați budinca de pâine în pătrate; așezați pe farfurii individuale de desert.
Se servește cald cu sos de cireșe.