Plăcintă Cu Limonadă Acidulată

Plăcintă Cu Limonadă Acidulată
O porție conține 237 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați crusta de cracker graham, gelatina de lămâie, amestecul de băuturi de limonadă de cristal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail de limonadă și tequila pentru Ziua Națională a limonadei, Limonadă, Limonadă Roz, Limeade, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor ambalajului. Se răcește până aproape gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
2
Transferați într-un blender sau robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați cremă de brânză și amestec de limonadă; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Amestec De LimonadăAmestec De Limonadă
4
Se toarnă în crustă. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
5
Se servește cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista