Șuncă glazurată cu cartofi dulci

Șuncă glazurată cu cartofi dulci
Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, șuncă glazurate cu cartofi dulci ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru 3,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, muștar dijon, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Șuncă glazurată cu caise cu cartofi și Rețetă de sparanghel, Șuncă glazurată dulce și picantă, și Șuncă glazurată dulce și picantă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic pentru microunde, combinați gemul și muștarul. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 15-30 de secunde sau până când gemul se topește; se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați friptura de șuncă într-o tigaie rezistentă la cuptor. Aranjați cartofii dulci și piersicile în jurul șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Stropiți cu 1 lingură de sirop. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 5 minute. Întoarceți șunca, piersicile și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Ungeți șunca cu amestec de gem; stropiți piersicile și cartofii cu siropul rămas. Se fierbe cu 5 minute mai mult sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
GemGem
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista