Şuncă de Paşte

Şuncă de Paşte
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute de petrecut în bucătărie, șunca de Paște ar putea fi o rețetă minunată fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 20. Acest fel principal are 748 de calorii, 49 g de proteine și 39 g de grăsime per porție. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați zahăr, șuncă, inele de ananas în suc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă obține un scor destul de bun de 46%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: șuncă de Paște, șuncă de Paște și șuncă de Paște glazurată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Marcați șunca făcând tăieturi diagonale adânci de 1/2 inch, creând un model de romb; transferați șunca într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Amestecați zahărul brun cu suficient muștar galben pentru a face un sos neted, turnabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar GalbenMuștar Galben
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Peste șuncă se toarnă sucul de ananas rezervat, urmat de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
5
Turnați amestecul de zahăr brun peste miere și aranjați decorativ rondele de ananas deasupra șuncii. Asigurați inelele de ananas cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când modelul de diamant de pe șuncă se deschide, 1 până la 1 1/2 oră. Ungeți șunca la fiecare 15 minute cu picături din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Chenin Blanc

Pinot Noir, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru șunca de Paște. Riesling și chenin blanc au o notă de dulceață care completează aromele dulci și sărate ale șuncii. Dacă preferați roșul, un roșu deschis ca pinot noir va fi potrivit. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista