Înghețată De Portocale
Înghețata portocalie este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Copane De Casă.
Instrucțiuni
Radeți fin 2 linguri de coajă din portocale, apoi înjumătățiți portocalele și stoarceți suficient suc pentru a măsura 1/2 cană. Aruncați portocalele.
Aduceți laptele, 1/4 cană de zahăr, un vârf de sare și 1 lingură de coajă la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, apoi scoateți-o de pe foc și lăsați să se absoarbă 30 de minute.
Bateți gălbenușurile și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu cu un mixer electric până când este gros și palid, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de lapte într-un flux, amestecând constant până se combină bine.
Se toarnă amestecul în aceeași cratiță și se gătește la foc moderat, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când amestecul se acoperă cu spatele lingurii și se înregistrează 175 km f pe termometru (nu lăsați să fiarbă). Scoateți imediat de pe foc și turnați printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas metalic. Puneți vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață și amestecați până la rece, 10 până la 15 minute.
Se amestecă sucul de portocale și coaja de lingură rămasă și se congelează în aparatul de înghețată.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și puneți-o congelator pentru a se întări, cel puțin 2 ore.