Înghețată cu unt de coniac

Înghețată cu unt de coniac
Rețeta de înghețată cu unt de coniac poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru $6.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 2710 calorii, 19g de proteine, și 188g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, zahăr brun, lapte și gălbenușuri de ou. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Unt Pecan Brandy Înghețată De La Ice Cream Happy Hour, Pufuri de înghețată cu coniac-Caramel, și Cafea înghețată cu brandy de cireșe.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mică până când începeți să luați o culoare maro de nuci, îndepărtați-l imediat de pe foc, deoarece va continua să se coloreze. Se amestecă coniacul, apoi se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Încălziți laptele într-o cratiță, dar nu lăsați-l să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateti galbenusurile si zaharul intr-un bol pana devin palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă peste laptele fierbinte, amestecând continuu, apoi se întoarce la cratița setată la foc mic. Gatiti 3-4 minute, amestecand tot timpul cu o lingura de lemn, pana cand crema se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele lingurii. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți smântâna până formează vârfuri moi, ondulate. Îndoiți untul de coniac și amestecul de cremă. Se amestecă într-o mașină de înghețată până se fixează, apoi se păstrează la congelator până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
UntUnt
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista