Înghețată Cu Ulei De Măsline
Inghetata cu ulei de masline ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 727 calorii, 8g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.6 pe portie. Dacă aveți gălbenușuri de ou, ulei de măsline extra virgin, frișcă grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță cu fund greu de 3 litri la foc mediu-mare. Se aduce la foc mic, amestecând constant până se dizolvă zahărul.
Se toarnă apă la o adâncime de 1 inch în fundul unui cazan dublu la foc mediu; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți; puneți gălbenușurile de ou în jumătatea superioară a cazanului dublu. Se amestecă încet în amestec fierbinte jumătate și jumătate. Gatiti, amestecand constant, 6 minute sau pana cand amestecul ajunge la 160 si se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri.
Scoateți de pe foc; strecurați printr-o sită fină cu plasă de sârmă pentru a îndepărta orice bulgări, dacă este necesar. Se amestecă smântâna grea.
Bateți în ulei de măsline. La frigider până se răcește complet.
Înghețați într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.