Zesty Calzone

Zesty Calzone
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la colecția dvs., Zesty Calzone ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 540 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, crustă de pizza, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 53% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola , Calzone , and Calzone .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425°. Într-un 15x10x1-in uns. tava de copt, tapetați aluatul într-o tavă de 13x8-in. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
2
Presărați parmezan până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Cremos De Salată Italiană Sau ParmezanSos Cremos De Salată Italiană Sau Parmezan
3
Pe jumătate din aluat, așezați șunca, salamul, ceapa, ardeiul verde și roșiile până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
3 Până La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri3 Până La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi
Cheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 InchCheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 Inch
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Se presară cu brânză mozzarella. Îndoiți aluatul peste umplutură; ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi6 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată în 32 Cuburi
5
Tăiați fante în partea de sus.
6
Coaceți 20-22 de minute sau maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
7
Lasă să stea 10 minute.
8
Tăiați în patru bucăți.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Calzone. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argentina
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argentina
Chianti Classico Argentina are o culoare roșu rubin. Nasul este proaspat si fructat cu note de fructe de padure rosii si prune. La palat, proaspăt, destul de moale, cu corp mediu, rotund, destul de intens și persistent, cu un final fructat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista