Visele Nu Se Termină Niciodată
Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 1214 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați whisky de secară, apă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul verii bash, Visuri De Zmeură, și Lemon Dreams pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați perele și apa într-o oală, aduceți la fierbere și gătiți până când perele s-au înmuiat și au devenit ușor translucide, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la foc mic.
Adăugați zahăr brun și lăsați să fiarbă 30 de minute. Se amestecă coaja de lămâie.
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se strecoară. Siropul poate fi păstrat într-un recipient sigilat în frigider până la 5 zile.
Se toarnă secară, Carpano Antica, sirop de pere și Fernet într-un pahar de amestecare. Umpleți cu gheață. Se amestecă până se răcește bine. Se strecoară într-un pahar cu pietre umplut cu gheață proaspătă.
Garnisiți cu răsucire portocalie.