Verdețuri fierte, mustar și ciorbă roșie Elvețiană

Verdețuri fierte, mustar și ciorbă roșie Elvețiană
Reteta fiert Collard verde, verde muștar, și roșu Chard elvețian ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 10. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 174 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bietă elvețiană, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Verdețuri fierte, mustar și ciorbă roșie Elvețiană, Verdeață Sudică Perfectă (Varză, Sfeclă, Varză, Muștar) , și Verdeață Sudică Perfectă (Varză, Sfeclă, Varză, Muștar) .

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare încălziți uleiul și slănina la foc mare până când slănina se rumeneste bine. Se amestecă usturoiul și se gătește 45 de secunde. Deglazați cu bulion de pui și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
OțetOțet
UsturoiUsturoi
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați zahăr și verdeață și acoperiți parțial. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VerziiVerzii
ZahărZahăr

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Collard Greens. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Dr. Hermann Dr. H. Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista