Ușor Minestrone
Easy Minestrone ar putea fi doar cursul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 27G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru 1,63 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, parmezan, sos de roșii fără sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încearcă Ușor Minestrone, Supă Ușoară De Minestrone, și Supă Ușoară De Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, călește morcovii, țelina și ceapa în ulei și unt până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Se amestecă bulionul, sosul de roșii, fasolea, roșiile, varza, busuiocul, pătrunjelul, oregano și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Întoarceți supa la fierbere. Se amestecă pastele; se încălzește. Se pune în boluri.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Minestrone în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Taittinger Brut La Francaise (Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.