Rețeta de umplutură de pâine de porumb în stil sudist poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 339 de calorii, 7 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de usturoi, piper măcinat, busuioc și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 28%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Southern Cornbread Stuffing, Southern Cornbread and Oyster Dressing (Umplutură) și Southern Roast Chicken With Cornbread Umplutură de la Yankee Girl.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu combinați amestecul de brioșe, porumbul, ouăle, iaurtul și laptele; se amestecă doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșe
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, într-o cratiță mare, la foc mediu, se topește untul și se călește ceapa, țelina, ardeiul verde și usturoiul. Când ceapa este fragedă, amestecați cimbru, busuioc, oregano, sare, piper, cayenne și bulion. Se aduce la fierbere si apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se fărâmițează pâinea de porumb și se amestecă în amestecul de bulion; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
7
Adăugați mai mult bulion sau mai multă pâine, după cum este necesar, pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vinul Riesling Barefoot Cellars. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Barefoot Cellars Riesling Vin
Aromele suculente de nectarine și pere completează finalul persistent de citrice și miere