Turcia Piccata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Turcia Piccatan. O porție conține 499 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Turcia Piccata, Turcia Piccata, și Turcia Piccata.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie cu margini. Condimentează cotletele cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Dragați curcanul în făină, până când este complet acoperit, scuturând orice exces.
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți 1 lingură de unt cu uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați o cotlet de curcan și gătiți până devin aurii pe ambele părți și fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte sub un cort de folie și repetați cu cotletul rămas.
Reduceți focul la mediu-mic și adăugați vinul și sucul de lămâie în tigaie. Răzuiește orice bucăți de carne rămase. Într-un castron mic, amestecați împreună făina rămasă și untul.
Se adaugă în tigaie împreună cu bulionul și se amestecă pentru a se combina. Fierbeți sosul timp de 2-3 minute, până când amestecul s-a îngroșat. Se amestecă caperele.
Pentru a servi, așezați câte o cotletă pe fiecare farfurie și împărțiți sosul între cele două porții.
Garnisiți cu felii de lămâie și frunze proaspete de pătrunjel (dacă aveți la îndemână). Curcanul este excelent servit alături de piure de cartofi.