Tort De Nunta Italian

Tort De Nunta Italian
Tort de nunta Italian ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 706 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. Dacă aveți pecan, glazură de brânză cremă, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Nunta Vanillan Italian Buttercream, Supă De Nuntă Italiană, și Supă de nuntă italiană II pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Înveliți ușor 2 tigăi de tort (8 inci) cu spray de gătit; deoparte. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, untul, laptele de unt, albușurile de ou și extractele. Bateți cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Îndoiți ananasul zdrobit, nuca de cocos și 1 cană de nuci pecan. Împărțiți aluatul în 2 tigăi de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 31 până la 36 de minute sau până când testerul introdus în mijloc iese curat. Se răcește în tigăi timp de 10 minute, apoi se întoarce pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1 cană de nuci pecan și glazură. Cu un cuțit zimțat, tăiați ambele prăjituri orizontal pentru a face 4 straturi. Înghețați partea superioară a fiecărui strat cu 1/2 cană de glazură și stivați deasupra stratului următor. Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța întregul exterior al tortului. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateExpert
Gata În1 h, 6 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiNuntă
Revista