Tort De Morcovi Stratificat
Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 516 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 14. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, amestecul instant de budincă de vanilie, sucul de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Morcovi Stratificat, Tort De Morcovi Stratificat, și Fără gluten stratificat morcov și Cheesecake Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă și scorțișoara.
Bateti ouale, sucul de portocale si uleiul; se adaugă la ingredientele uscate. Bateți până se amestecă bine. Se amestecă morcovii, stafidele și nucile (aluatul va fi gros).
Se toarnă în două unse și presărat cu faina 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru înghețare, într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până la pufos.
Adăugați zahărul cofetarilor, sucul de portocale și coaja; bateți până se omogenizează.
Imprastiati glazura între straturi și peste partea de sus și părțile laterale ale tort. A se păstra la frigider.