Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ziua de ciocolată Fudgy. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1297 calorii, 14g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de unt, ulei vegetal, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată, și Tort De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt trei Tigăi antiaderente cu diametrul de 8 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați amestecul de prăjituri devil ' s food, 1 cană apă, 1/3 cană ulei vegetal, ouă, extract de vanilie și 1/4 cană smântână într-un castron mare. Folosind mixer electric, bate aluat 2 minute. Se amestecă 1 cană de chipsuri de ciocolată semidulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Devils Alimentare Tort Se Amestecă
Extract De Vanilie
Ulei Vegetal
Smântână
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite (aproximativ 1 3/4 căni de aluat pentru fiecare).
4
Coaceți până când testerul introdus în centrul straturilor de tort iese curat, aproximativ 25 de minute. Straturi de tort rece în tigăi pe rafturi 15 minute. Rulați cuțit mic ascuțit între părțile laterale ale tigaiei și straturile de tort pentru a slăbi. Întoarceți-vă pe rafturi; se răcește complet. Aduceți 1/2 cană de gem de zmeură și 3 linguri de unt nesărat pentru a fierbe într-o cratiță mare grea la foc mediu, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
Gem De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie Cu Sos
Cuțit
Tigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați restul de 3 căni de chipsuri de ciocolată semidulce și amestecați până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce
7
Adăugați restul de 3/4 cană smântână și 2 căni zahăr pudră. Folosind mixerul electric, bateți glazura în tigaie până când este netedă și groasă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Smântână
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie
8
Așezați 1 strat de tort pe platou.
9
Întindeți 3/4 cană glazură peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Întindeți 3/4 cană glazură peste. Se acoperă cu al treilea strat de tort. Se răcește tortul până când glazura se fixează ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Întindeți glazura rămasă în vârtejuri deasupra și părțile laterale ale tortului. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort și lăsați să stea la temperatura camerei.)