Tort De Cafea Buttercup Squash

Tort De Cafea Buttercup Squash
Dacă aveți în jur 1 oră și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, tort de cafea suc de fructe Buttercup ar putea fi un extraordinar lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Buttercup Squash Gnocchi, Buttercup Squash cu mere, și Buttercup Squash Caserola.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se taie untul până se sfărâmă; da deoparte. Într-un castron mare, crema de scurtare și zahăr până la lumină și pufos. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în dovlecei și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați treptat la amestecul de cremă și amestecați bine. Lingurați jumătate într-un 9-in uns. tigaie cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
4
Întindeți sosul de mere peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Se presară cu jumătate din amestecul de firimituri. Lingurați aluatul rămas uniform peste amestecul de crumb. Se acoperă cu amestecul rămas de firimituri.
6
Coaceți la 350 timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Combinați zahărul cofetarilor, extractul și suficientă apă pentru a obține consistența dorită; stropiți peste tortul de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
CafeaCafea
ApăApă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de cafea poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista