Tort De Ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ananas. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 224 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 107 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt - tip obișnuit, ananas, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ 2 Ingrediente Tort De Ananas (Cu Sos De Ananas), Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie de tort din metal de 13 cm 9 inch cu spray de gătit.
Scurgeți ananasul zdrobit și sucul rezervat. Ar trebui să obțineți aproximativ 2/3 cană de suc pe care îl puteți folosi în tort (ca mai jos) sau beți.Pregătiți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie sau folosiți rețeta preferată de zgârieturi pentru tort galben sau tort cu ananas. Bunica mea a folosit un tort galben cutie, dar în loc să folosească apă conform instrucțiunilor, a folosit jumătate suc de ananas/jumătate apă în loc de toată apa.Puneți o cratiță mare (3 litri) la foc mediu și adăugați unt. Când untul este topit pe jumătate, adăugați lapte evaporat și zahăr. Continuați să gătiți la foc mediu, amestecând des, până când untul este complet topit și amestecul este fierbinte și abia începe să fiarbă în jurul marginilor.
Adăugați gălbenușurile de ou și continuați să gătiți pe mediu, amestecând constant, până când amestecul fierbe și se îngroașă. Gatiti si bateti putin peste un minut, apoi scoateti de pe foc si lasati sa se raceasca aproximativ 5 minute.
Adăugați extract de vanilie și ananas scurs. Lăsați amestecul de ananas la temperatura camerei (încă în tigaie) în timp ce tortul continuă să se coacă și să se răcească.Când tortul este rece, turnați amestecul de ananas la temperatura camerei peste tort.
Se pune la frigider și se răcește până se instalează toppingul de ananas.