Tort alb de ziua de naștere cu glazură italiană de bezea

Tort alb de ziua de naștere cu glazură italiană de bezea
Tortul alb de ziua de naștere cu glazură italiană de bezea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de albușuri, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Fructe Proaspete Cu Glazură Italiană-Bezea, Tort Alb Fără Gluten Cu Cremă De Unt Italiană De Bezea, și Pecan - tort de aniversare espresso cu glazură de cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Așezați 2 căni de zahăr și unt nesărat într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 5 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 1 linguriță extract de vanilie limpede și 1/2 linguriță extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
OuăOuă
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecați după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigăi timp de 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți tortul din tigăi. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară și răciți-o complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
10
Pentru a pregăti glazura, puneți crema de tartru și albușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Combinați 1 cană de zahăr, 1/4 cană de apă și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent amestecul si aduceti la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, timp de 2 minute sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 23
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Se amestecă 1 linguriță extract de vanilie și 1/2 linguriță extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
13
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; întindeți stratul de tort cu 2 căni glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GlazurăGlazură
14
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GlazurăGlazură

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista