Tonnato de porc

Tonnato de porc
Tonnato de porc este un fel principal care servește 4. O porție conține 1390 de calorii, 198 g de proteine și 54 g de grăsime. Pentru 8,87 USD per porție, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare și piper kosher, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 84%, ceea ce este super. Rețete similare sunt Chicken Tonnato, Tonnato Dip și Turkey Tonnato.

Instrucțiuni

1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Se condimentează carnea de porc cu sare și piper, apoi se rumenește pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalat In Ulei De Masline, Scurs, Rezervand 2 Linguri De UleiAmbalat In Ulei De Masline, Scurs, Rezervand 2 Linguri De Ulei
2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Salote Medii, Tocate Grosier2 Salote Medii, Tocate Grosier
2
Transferați pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu scăzut; adaugă restul de 1 lingură de ulei de măsline, șalota și morcovul în tigaie și gătește până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați salvia și vinul și aduceți la fiert. Întoarceți carnea de porc în tigaie împreună cu tonul și caperele. Acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în carnea de porc înregistrează 150, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Între timp, aruncați salvia și transferați conținutul rămas al tigaii într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați uleiul de ton rezervat, maioneza, sucul de lămâie și sare și piper după gust; piure până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Tăiați carnea de porc și împărțiți-le în farfurii. Acoperiți cu sosul și verdeața, asezonați cu sare și piper și stropiți cu mai multe capere. Per porție: Calorii 485; Grasimi 30 g (Saturate 5 g); Colesterol 103 mg; Sodiu 744 mg; Carbohidrați 12 g; Fibre 2 g; Proteine 36 g
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
VerziiVerzii
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista