Ton de susan cu sos miso de soia
Nevoie de o felul principal pescatarian? Tonul de susan cu sos miso de soia ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 984 calorii, 52G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $7.6 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, amestec de supă miso, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Sos De Soia-Susan, Tartar Picant De Ton În Conuri De Miso De Susan, și Sos Miso, morcov și Susan.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, amestecați împreună 1/2 cană de semințe de susan, sare de condimente, piper alb, pudră de ceapă, pudră de wasabi, sare kosher și făină; pus deoparte. Într-un castron separat, amestecați ouăle și laptele.
Înmuiați fripturile de ton în amestecul de ouă, apoi dragați în amestecul de făină până când sunt bine acoperite pe ambele părți. Apăsați pe cât mai multe semințe de susan în plus, astfel încât să fie bine acoperite.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Prăjiți fripturile de ton timp de 2 minute pe fiecare parte și îndepărtați imediat de pe foc. Interiorul peștelui ar trebui să fie în continuare roșu.
Pentru a face sosul Miso de soia, amestecați amestecul de supă miso și sosul de soia.
Încălziți într-o cratiță mică sau cuptor cu microunde și stropiți peste fripturi.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.