Tocană De Vită Cu Mere

Tocană De Vită Cu Mere
Tocanita de vita cu mere este un fel principal care serveste 4. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 558 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 66%. Rețete similare includ Tocană De Vită Cu Cidru De Mere, Aragaz Lent Tocană De Vită Cu Cidru De Mere, și Rachael Ray ' s Autumn Beef Stew cu măr, ceapă și usturoi prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, la foc mediu, carne de vită brună în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa; gatiti pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se presară cu făină și sare. Adăugați treptat apă și suc de mere. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
4
Așezați frunzele de dafin, ienibaharul și cuișoarele într-o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțuri de pânză și legați cu sfoară pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
5
Adăugați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Adăugați morcovi și mere; acoperiți și fierbeți încă 15 minute sau până când carnea, morcovii și merele sunt fragede. Aruncați punga cu condimente. Se îngroașă dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
MărMăr
CarneCarne

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Kilikanoon Covenant Shiraz cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kilikanoon Covenant Shiraz
Kilikanoon Covenant Shiraz
Legământul din 2008 este de culoare Roșu aprins, cu nuanțe de roșu tineresc. Nasul emană note delicorice, macină de cafea și măsline negre sărate, căsătorite cu cărbune picant de stejar francez. Aromele întunecate și picante se transmit impresionant în palat. Gustul său fără sudură și calitățile texturale se combină seducător cu stejarul pentru a oferi un finisaj persistent, cu granulație fină.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista