Tigaie Pizza prajita cu ciuperci prăjite și carbonizate Broccoli Rabe Pesto

Tigaie Pizza prajita cu ciuperci prăjite și carbonizate Broccoli Rabe Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pizza prăjită în tigaie cu ciuperci prăjite și pesto Rabe de Broccoli carbonizate. O porție conține 1222 calorii, 61G de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 3 ore și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, mozzarella, ciuperci: ciuperci cu buton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Broccoli Rabe Skillet Pizza, Rabe de Broccoli prăjite și pâine plată Pesto, și Pizza Cu Rabe De Broccoli Și Ceapă Prăjită.

Instrucțiuni

1
Pentru aluat: într-un castron, combinați drojdia și apa caldă. Se amestecă pentru a dizolva drojdia și se lasă amestecul să se odihnească timp de 5 minute. Folosind o sită sau o strecurătoare, "cernem" aproximativ jumătate din făină peste amestecul de drojdie și amestecăm până se omogenizează cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se adaugă sarea, piperul și mierea și se amestecă pentru a se amesteca. Cerneti faina ramasa si amestecati pentru a amesteca. Făinați ușor o placă de tăiere sau o suprafață plană. Întoarceți aluatul de pizza pe zona înmuiată și frământați timp de 3 până la 5 minute. Făina trebuie să se simtă netedă și ingredientele complet integrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De PergamentUlei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De Pergament
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Adăugați aluatul într-un castron ușor uleiat. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați-o să se "odihnească" într-un loc cald până când s-a dublat în volum, aproximativ 1 1/2 ore. Apăsați ușor pe aluat și întoarceți-l pe o suprafață făinoasă. Împărțiți aluatul în 4 părți egale, rulând fiecare sfert într-o bilă liberă. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați aluatul să se "odihnească" încă 15 minute. Aplatiza fiecare minge, 1 la un moment dat, și rola într-o rundă de 6 inch. Faceți pesto: într-un castron mediu, adăugați rabe de broccoli, 2 linguri de ulei de măsline și sare și boia de ardei după gust; amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(tub Mare)(tub Mare)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați broccoli. Păstrați căldura ridicată, permițându-i să se rumenească și să se rumenească pe margini. Când Raba de broccoli este fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Puneți rabe de broccoli pe o tăietură și tocați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Puneți usturoiul printr-o presă de usturoi și adăugați-l în castron. Se amestecă parmezanul, încă 2 linguri de ulei de măsline și frunzele de busuioc. Gust pentru condimente. Gatiti ciupercile: intr-o alta tigaie, la foc mediu, adaugati ciupercile si o lingura de ulei de masline. Condimentează cu sare și praf de usturoi, după gust. Gatiti pana cand isi elibereaza apa, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De UsturoiPresă De Usturoi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-o tigaie din fontă, suficient de mare pentru a ține o pizza rotundă, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Când uleiul începe să fumeze ușor, închideți focul sub tigaie și adăugați 1 din rundele de pizza. Folosiți o spatulă pentru a apăsa ușor pe partea superioară a rundei pentru a o menține relativ plată în timp ce gătește. Când vedeți că este ușor maro pe partea inferioară, condimentați ușor blatul cu sare și piper și întoarceți Runda pe a doua parte. Condimentează cu sare și piper. Repetați cu aluatul rămas. Finalizați pizza: aranjați toate rundele rumenite pe foi de copt și stratificați cu feliile de mozzarella, pesto Rabe de broccoli și o stropire de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Coaceți la cuptor câteva minute până când brânza se topește. Condimentează cu sare și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista