Tartă Simplă De Legume Provensale
Rețeta simplă de tartă de legume provensal este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 100 de calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de foietaj de 1 / 2x9-1/2 inch, feta, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Tartă provensală, Pissaladiere (Tartă Cu Ceapă Provensală), și Supă De Legume Provensale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.făinați ușor o suprafață de lucru, întindeți foaia de patiserie și rulați ușor până când măsoară aproximativ 11 x 15 inci. Glisați patiseria pe o foaie de copt. Înțepați patiseria peste tot cu o furculiță, la intervale de aproximativ 1 inch. Amestecați ușor hamsiile în ratatouille.
Răspândiți ratatouille peste patiserie, la un centimetru de margini. Distribuiți feta peste tartă.
Coaceți în cuptorul încălzit până când patiseria este umflată și rumenită (inclusiv pe fund), 18 până la 25 min. Glisați pe o tăietură, presărați pătrunjelul și tăiați-l în pătrate sau benzi.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
pe baza a opt porții, calorii
3, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
4, Grăsimi Polinesaturate