Tartă Simplă De Legume Provensale

Tartă Simplă De Legume Provensale
Rețeta simplă de tartă de legume provensal este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 100 de calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de foietaj de 1 / 2x9-1/2 inch, feta, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Tartă provensală, Pissaladiere (Tartă Cu Ceapă Provensală), și Supă De Legume Provensale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.făinați ușor o suprafață de lucru, întindeți foaia de patiserie și rulați ușor până când măsoară aproximativ 11 x 15 inci. Glisați patiseria pe o foaie de copt. Înțepați patiseria peste tot cu o furculiță, la intervale de aproximativ 1 inch. Amestecați ușor hamsiile în ratatouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Răspândiți ratatouille peste patiserie, la un centimetru de margini. Distribuiți feta peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
3
Coaceți în cuptorul încălzit până când patiseria este umflată și rumenită (inclusiv pe fund), 18 până la 25 min. Glisați pe o tăietură, presărați pătrunjelul și tăiați-l în pătrate sau benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Dimensiune
2
pe baza a opt porții, calorii
1
70, grăsime
2
5, Calorii Grase
1
45, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
3, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
270, colesterol
6
105, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
4, Grăsimi Polinesaturate
2
0, Sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista