Tartă dulce de Leche
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Dulce de leche Flan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă dulce de Leche (tartă dulce de Leche), Tartă Dulce De Leche, și Ciocolată-dulce de leche Flan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Turnați laptele condensat într-un vas de copt de 1 litru; acoperiți și așezați în fundul unei tigaie pentru pui.
Adăugați apă fierbinte la tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 425 45 minute sau până când laptele este gros și colorat caramel.
Scoateți vasul din tigaie; descoperiți și răciți la temperatura camerei.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Combinați zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă, amestecând frecvent. Continuați să gătiți 5 minute sau până când sunt aurii, amestecând constant. Se toarnă imediat într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul tigaiei.
Puneți laptele condensat într-un castron mare.
Adăugați 2% lapte, ouă, albușuri de ou și extract de vanilie; se amestecă cu un bici până se amestecă bine. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită fină în tigaia pregătită și se aruncă solidele.
Așezați tigaia pentru tort în partea de jos a tigaiei pentru pui; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 40 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți din cuptor și răciți flanul la temperatura camerei în baia de apă.
Scoateți tava de tort din Baia de apă și acoperiți și răciți cel puțin 3 ore sau peste noapte. Slăbiți marginile flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie, cu susul în jos, deasupra tăvii de tort; inversați flanul pe farfurie.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care îl puteți încerca este Tridente EntreSuelos Tempranillo. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Culoare cireș negru profund, cu arome de piper alb și fructe negre. Luminos și îndrăzneț pe palat, cu un finisaj egal, care are o structură și un condiment bun.