Reteta de nucă de cocos Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acest desert are 352 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, fulgi de nucă de cocos, lapte de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tartă cu nucă de cocos (tartă cu nucă de cocos), Tartă cu nucă de cocos (tartă cu fructe de cocos), și Tartă Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, topiți zahărul până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Turnați-l într-un vas cu flan, placă de plăcintă sau vas rotund de copt cu sufle cu laturi superficiale, învârtindu-l pentru a acoperi fundul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle până se spumează cu un bici de sârmă. Bateți în laptele condensat, laptele de cocos, extractul de vanilie și 1/4 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De Inimă
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit. Acesta va trebui să se coace într-o baie de apă în cuptor. Așezați vasul într-o tigaie mare cu părțile laterale și turnați cu grijă apă în jurul flanului pentru a veni 2/3 în sus pe laturi. Transferați cu grijă în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Coaceți aproximativ 1 oră, până când flanul este setat și centrul se mișcă doar puțin, așa cum ar face un cheesecake.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți din cuptor și baie de apă și se lasă să se răcească complet. Întoarceți flanul pe un platou plat de servire.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Torres Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.