Tacos Crocant De Vită

Tacos Crocant De Vită
Reteta crocant Tacos de carne de vită ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 1 oră și 15 minute. O porție conține 242 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pudră de chili, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Tacos Crocant La Cuptor, Tacos De Pește Crocant, și Tacos de pește moale și crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un platou mare căptușit cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Se toarnă suficient ulei vegetal pentru a măsura adâncimea de 1 inch într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți tigaia la foc mediu și fixați un termometru cu bomboane în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
TigaieTigaie
4
Încălziți uleiul până ajunge la 185°. folosind clești, puneți o tortilla în ulei și gătiți timp de 15 secunde. Întoarceți tortilla și pliați în jumătate, folosind clești. Gatiti pana cand este crocant, cu aproximativ 15 secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
5
Se scurge pe platou si se presara cu sare. Repetați cu tortilele rămase, verificând dacă uleiul revine la 185° înainte de a face o nouă coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Într-o oală la foc mediu, ulei de măsline cald. Saut ceapa până se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute. Se amestecă usturoiul, jalapeo și pudra de chili; gatiti pana se parfumeaza, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Adăugați carne de vită și gătiți, amestecând pentru a rupe aglomerările, până aproape gata, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
8
Se toarnă roșiile cu suc, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând des, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 20 până la 25 de minute. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Sare și PiperSare și Piper
9
Puneți cu grijă o parte din umplutură în fiecare coajă și serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista