Sănătos Și Delicios: Cartofi Dulci Prăjiți Cu Miere

Sănătos Și Delicios: Cartofi Dulci Prăjiți Cu Miere
Sănătos și delicios: cartofii dulci prăjiți cu miere sunt un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 289 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, suc de lămâie, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 269 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Sănătos și delicios: Bulgur de grâu copt cu cartofi dulci și migdale, Cartofi dulci prăjiți cu miere cu miere-scorțișoară, și Cartofi dulci prăjiți cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cartofii dulci într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un castron mic, amestecați miere, ulei de măsline și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă peste cartofi dulci și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
5
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
6
Coaceți timp de 60 de minute sau până se înmoaie, amestecând la fiecare 15-20 de minute pentru a distribui uniform glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista