Supă Din Africa De Nord (Vegetariană)

Supă Din Africa De Nord (Vegetariană)
Supa din Africa de Nord (vegetariană) ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,18 USD pe porție. Acest fel principal are 540 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi, turmeric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Năut Din Africa De Nord, Supă De Pește Din Africa De Nord, și Supă de năut și Kale din Africa de Nord pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fairview Pinotage cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Culoare: Roșu violet Vibrant.Aromă: arome picante de fructe întunecate.Gust: Clocitor și sărat, cu taninuri coapte și fructe opulente.Cellaring: vinul va continua să se îmbunătățească în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista