Supă De Pește Parfumată

Supă De Pește Parfumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de pește parfumată. O porție conține 42 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 48 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 64 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână file de tilapia, mentă, orez de iasomie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tagine de pește parfumat, Tocană De Pește Parfumată, și Cina In Seara Asta: Pește Parfumat Vinete pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În49 m.
Porții30
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista