Supă De Orez Sălbatic V

Supă De Orez Sălbatic V
Supa de orez sălbatic v ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, vermut, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Supă De Orez Sălbatic, Supă De Orez Sălbatic, și Supă De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, fierbeți orezul în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge, se clătește și se lasă deoparte.
3
Între timp, într-o oală mare de supă, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt pana devine translucida. Se amestecă făina dintr-o dată pentru a forma un roux. Se amestecă bulionul, puțin câte puțin, și se gătește până se îngroașă ușor. Se amestecă morcovii, șunca, laptele, pătrunjelul și orezul rezervat. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
LapteLapte
OrezOrez
SupăSupă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se amestecă vermutul și se fierbe încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
5
Servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista