Supă de macaroane cu chili
Supa de macaroane cu chili este un fel principal care servește 9. Pentru 75 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 de calorii, 13 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită carne de vită măcinată, ardei gras, pudră de chili și sare de usturoi. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 64%. Rețete similare includ chili macaroane, chili macaroane caserole și chili macaroane și brânză.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, fierbeți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați apa, roșiile, conținutul amestecului de sos din amestecul de cină, praf de chili, sare de usturoi și sare. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Adăugați macaroane din amestecul de cină, porumb și măsline. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când macaroanele sunt fragede, amestecând din când în când.