Supă de fasole albă de curcan cu Olio nuovo

Supă de fasole albă de curcan cu Olio nuovo
Supa de fasole albă de curcan cu Olio Nuovo este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 574 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, pătrunjel cu frunze plate, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Curcan-Supă De Fasole Albă, Supă de cârnați de spanac, fasole albă și curcan, și Cârnați De Curcan, Varză Și Supă De Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți stoc: curățați și sferturiți 3 cepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
StocStoc
2
Tăiați 3 tulpini de țelină și 3 morcovi în 1-in. lungimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
MorcovMorcov
3
Tăiați prazul (numai părțile albe și verde deschis) în 3/4-in. lungimi, clătiți bine și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
4
Tăiați crenguța de rozmarin în jumătate. Împărțiți legumele tăiate, rozmarinul, crenguțele de cimbru, crenguțele de pătrunjel, frunzele de dafin, 1 linguriță. sare, boabele de piper și carcasa de curcan între două 8-qt. ghivece (sau folosiți 1 oală foarte mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Adăugați 20 de căni de apă rece în fiecare oală și aduceți aproape la fierbere la foc mare. Chiar înainte ca stocul să ajungă la fierbere, reduceți focul. Mențineți un foc mic foarte blând timp de 4 ore, îndepărtând spuma în primele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Se strecoară stocul printr-o strecurătoare într-un castron mare. Se spală oala și linia strecurătoare cu tifon. Se strecoară stocul prin strecurătoare căptușită cu pânză de brânză înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Chill stoc, acoperit, cel puțin 5 ore sau peste noapte. Degresați grăsimea din stoc și aruncați-o. Ar trebui să aveți cel puțin 15 căni stoc (dacă nu, adăugați suficientă apă pentru a compensa diferența).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
1
Tăiați restul de 2 cepe și restul de 4 tulpini de țelină în 1/4-in. dice. Cojiți 4 morcovi rămași, înjumătățiți pe lungime și feliați 1/4 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
MorcovMorcov
CeapăCeapă
2
Aduceți 15 căni de stoc (înghețați orice resturi pentru o altă utilizare) la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
3
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-un 8-qt. oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați ceapă tăiată cubulețe, țelină și morcovi, plus 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Gatiti pana cand legumele se inmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
5
Se amestecă usturoiul și cimbrul tocat și se gătește, amestecând ocazional, 1 până la 2 minute, sau până când usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
6
Adăugați stocul fierbinte și aduceți la foc mic. Se amestecă restul de 3/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
StocStoc
SareSare
7
Adăugați carne de curcan și fasole în supă și fierbeți până se încălzește, 2 până la 3 minute. Se amestecă pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De CurcanCarne De Curcan
PătrunjelPătrunjel
FasoleFasole
SupăSupă
8
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
9
Serviți supa în boluri puțin adânci stropite cu olio nuovo și presărate cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Faceți înainte: până la 3 luni, înghețate.
11
Tipuri de ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
12
USDA a adoptat recent aceste standarde internaționale pentru clasele de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
13
Extravirgin. Cea mai înaltă calitate pe care o puteți cumpăra; măslinele sunt presate fără a folosi substanțe chimice sau a adăuga căldură și trec prin presă o singură dată. Pentru a se califica drept extravirgin, uleiul trebuie să fie, de asemenea, lipsit de "defecte" gustative specificate și să aibă o aciditate mai mică de 5%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
14
Olio Nuovo. Italiană pentru "ulei nou", acesta este un ulei extra-virgin mai mic de 3 luni. Verde intens, cu un gust înțepător, vibrant, își pierde rapid mușcătura, așa că folosește-l imediat. (Majoritatea mărcilor olio nuovo produse în California apar la sfârșitul toamnei, la scurt timp după recoltare și se vând adesea rapid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Virgină. Un grad mai mic decât extra-virgin, mai ușor în aromă și mai mare în aciditate.
16
Ulei de măsline. Ulei Virgin amestecat, în diferite rapoarte, cu ulei rafinat, care provine din măsline care au fost deja presate cel puțin o dată; căldura sau substanțele chimice pot fi utilizate pentru a extrage mai mult ulei din pastă. Neutru în aromă și ieftin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
MăslineMăsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
17
Lumina. Ulei rafinat cu o cantitate mică de ulei virgin, dacă există; poate avea și alte uleiuri vegetale. "Ușor" nu înseamnă mai scăzut în calorii, ci doar un gust mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
18
Infuzat / Aromat. Ulei în care au fost înmuiate fructe sau ierburi. Poate însemna, de asemenea, că măslinele au fost presate cu fructe sau ierburi sau că uleiurile de fructe sau plante au fost adăugate în ulei după presare; ambele metode au ca rezultat o aromă mai intensă decât înmuierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
FructeFructe
IerburiIerburi
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateExpert
Gata În11 hrs
Porții12
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista