Supă De Dovleac De Ghimbir

Supă De Dovleac De Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de dovlecei de ghimbir. O porție conține 158 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 13 mâncăruri și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, sos de mere, dovlecei de iarnă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă De Dovleac De Ghimbir, Supă de dovleac cu ghimbir, și Supă De Dovleac De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, fierbeți bulionul și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați sosul de mere, zahărul, ghimbirul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim;amestecați smântâna. Gatiti 30 de minute sau pana cand supa atinge consistenta dorita, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
GhimbirGhimbir
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
SupăSupă

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista