Supa de ceapa franceză cu coaste scurte fiert ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 6.29 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 1265 calorii, 47G de proteine, și 72g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați prazul, carnea de vită, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ale-mustar fiert - coaste scurte glazurate cu cartofi prăjiți, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, și Coaste Scurte Înăbușite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți coastele scurte: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Aruncați coastele scurte cu făina și condimentați din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaste Scurte De Vită
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul de canola într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați coastele scurte și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați morcovul, ceapa tocată și prazul în oală și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Întoarceți coastele scurte în oală și amestecați crengutele de cimbru, frunza de dafin, usturoiul și pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Coaste Scurte De Vită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Adăugați vinul și aduceți la foc mic, apoi gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați stocul și reveniți la foc mic. Acoperiți, transferați în cuptor și fierbeți până când coastele scurte cad de pe OS, 2 ore, 30 de minute până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Între timp, caramelizați ceapa: topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Adăugați ceapa feliată, reduceți focul la minim și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana se rumeneste profund, aproximativ 2 ore, 30 de minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați un strop de apă și răzuiți orice bucăți rumenite din oală, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Când coastele scurte sunt terminate, scoateți din bulion cu o lingură pliată, transferați pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Se strecoară bulionul, aruncând solidele. Tăiați carnea, aruncând oasele și aruncați cu 1 cană de bulion. Rezervați bulionul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
12
Adăugați frunzele de cimbru și sherry la ceapa caramelizată. Gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate, aproximativ 3 minute; adăugați bulionul rezervat și gătiți încă 30 de minute. Condimentează cu sare și piper. Îndepărtați grăsimea din partea de sus a supei. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Împărțiți supa între 6 boluri rezistente la cuptor; lingurați aproximativ 1/3 cană de carne mărunțită în centrul fiecăruia, apoi topiți fiecare cu 2 felii de pâine prăjită, tăind pâinea dacă este necesar. Topiți fiecare cu 2 felii de brânză, lăsând brânza să atârne peste partea laterală a bolului.