Supă de castraveți-iaurt cu Pepperoncini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de castraveți-iaurt cu Pepperoncini. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 62 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de iaurt cu lapte integral, sare, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de castraveți-iaurt cu Pepperoncini, Friptură De Flanc Cu Castravete-Pepperoncini Savurează, și Friptură de flanc cu castravete-Pepperoncini savurează.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați castraveții tocați cu pepperoncini tocat, lichidul de murat, 2 linguri de mărar, iaurtul și Zara până se omogenizează. Se amestecă chimenul și mărarul rămas și se condimentează cu sare. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Serviți fiecare castron cu un pepperoncini întreg și sulițe de castraveți pe lateral.