Supă cremoasă de escargot

Supă cremoasă de escargot
Supa cremoasă de escargot este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. Acest aperitiv are 248 de calorii, 5 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 78 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 14 fani. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați smântână, țelină, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 28%. Încercați Supa de ciuperci și escargot, Escargot și Pastan Escargot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cartofi Rumeni Mari, Curățați8 Cartofi Rumeni Mari, Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
1-uncie Eșalotă Tăiată Cubulețe1-uncie Eșalotă Tăiată Cubulețe
2
Se amestecă făina și se fierbe timp de 3 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata De LamaieInghetata De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Bucăți De Nalbă De VanilieBucăți De Nalbă De Vanilie
3
Se amestecă ceapa verde și se fierbe încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Slănină De Curcan (aproximativFâșii De Slănină De Curcan (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bucăți De Nalbă De VanilieBucăți De Nalbă De Vanilie
4
Se toarnă bulionul de pui, țelina, pătrunjelul și ardeiul; aduceți la fiert și gătiți 5 minute, amestecând constant. Se dizolvă amidonul de porumb în puțin lapte și se adaugă în supa fierbinte împreună cu laptele rămas. Gatiti, amestecand des, pana cand supa s-a ingrosat si a revenit la fiert, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și Tocat1 Ardei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și Tocat
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Prosciutto, Feliat Mediu-subțire (pentru A împacheta Burgerii)Prosciutto, Feliat Mediu-subțire (pentru A împacheta Burgerii)
1 Lingurita Ceapa Galbena Rasa1 Lingurita Ceapa Galbena Rasa
Opțional Suplimentar Rozmarin ProaspătOpțional Suplimentar Rozmarin Proaspăt
Ciuperci Sălbatice Amestecate, CurățateCiuperci Sălbatice Amestecate, Curățate
1/2 Kg De Languste Proaspete Curățate și Decojite Sau Folosiți Congelate1/2 Kg De Languste Proaspete Curățate și Decojite Sau Folosiți Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Bucăți De Nalbă De VanilieBucăți De Nalbă De Vanilie
5
Se amestecă smântâna și lichidul din cutia de escargoturi; se readuce la foc potrivit și se fierbe timp de 5 minute. Se amestecă escargoții tăiați în jumătate și se fierbe încă 1 minut până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Bucăți De Nalbă De VanilieBucăți De Nalbă De Vanilie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista