Super Dip de cârnați

Super Dip de cârnați
Dacă aveți în jur de 50 de minute de petrecut în bucătărie, cea mai bună dip de cârnați ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. O porție conține 212 calorii, 4 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 52 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 40. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Mergeți la magazin și luați ardei gras, smântână, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 19%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pui cu nucă de cocos: Super Rapid -Super Easy- Super Yum, Super Bowl Taco Dip și Super Italian Spanach Dip.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini Pita (6 Inci), Tăiate La Jumătate și încălzite2 Pâini Pita (6 Inci), Tăiate La Jumătate și încălzite
16 Cârnați Proaspeți Afumat Johnsonville® (aproximativ 1 Kilogram)16 Cârnați Proaspeți Afumat Johnsonville® (aproximativ 1 Kilogram)
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin
2
Se amestecă roșiile și ardeiul iute. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Fâșii De Pui De Sud-vest Gata De Utilizare, Tăiate în BucățiPachete Fiecare) Fâșii De Pui De Sud-vest Gata De Utilizare, Tăiate în Bucăți
Ardei IuteArdei Iute
3
Se adauga crema de branza; se amestecă până se topește. Se amestecă smântâna; căldură prin. (Nu fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
4
Transferați într-o oală pentru fondue și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Praz Feliat, Doar Părți Albe1 1/2 Cani De Praz Feliat, Doar Părți Albe
5
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tuburi (18 Uncii Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Zahăr La Frigider2 Tuburi (18 Uncii Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Zahăr La Frigider

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista