Supa de pui II

Supa de pui II
Supa de pui II este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 282 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți tăiței de ou, apă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă Avgolemono (aka supă de pui cu lămâie grecească), Supa de pui Mile End cu supa Mandel, și Supă de pui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și năut).

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă și puneți coapsele de pui în oală. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți până când carnea cade din os, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți puiul, tăiați carnea și întoarceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se amestecă bulionul de pui, ceapa, usturoiul, țelina, morcovii și ardeiul gras; se fierbe până când legumele sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se amestecă spanacul congelat și se gătește până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac CongelatSpanac Congelat
5
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Gatiti taiteii de ou in apa pana la al dente, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scurgeți și rezervați.
7
Se amestecă tortellini în supă și se gătește până se înmoaie, 10 până la 15 minute. Se amestecă tăiței de ou rezervați, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Se încălzește și se servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista