Sufleu De Spanac Lite

Sufleu De Spanac Lite
Sufleul de spanac Lite necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 558 calorii, 44G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 4,38 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Quesadillas de fasole neagră și spanac, Sufleu De Spanac, și Sufleu De Spanac.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Amelia Brut rosul Cremant de Bordeaux. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateMediu
Gata În1 h, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate95
Revista