Sparanghelul lui April Bloomfield cu budincă de parmezan și Prosciutto

Sparanghelul lui April Bloomfield cu budincă de parmezan și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sparanghelul lui April Bloomfield cu budincă de parmezan și Prosciutto. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 78 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, prosciutto, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salata de ureche de porc prăjită a lui April Bloomfield, Diavolii lui April Bloomfield călare, și Ricotta Gnudi a lui April Bloomfield.

Instrucțiuni

1
Faceți budinca: Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați smântâna și laptele într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
3
Se toarnă jumătate din amestec într-o oală medie, se adaugă usturoiul, parmezanul și sarea și se pune oala la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Lăsați lichidul să fiarbă și gătiți timp de 1 minut, apoi opriți focul. Amestecați amestecul fierbinte până când este neted.
5
Combinați gălbenușul de ou și amestecul de smântână rece rămas într-un castron mediu și bateți foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Se amestecă amestecul fierbinte amestecat.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Se toarnă amestecul într-un vas mic (2 cani) gratinat.
8
Lăsați-l să stea câteva minute, îndepărtând spuma care se dezvoltă la suprafață cu o lingură. Îndoiți un prosop mic de bucătărie într-un pătrat, puneți-l într-un vas mare de copt și așezați vasul gratinat deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a ajunge la aproximativ un centimetru de marginea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Puneți cu grijă oala în cuptor și gătiți până când crema s-a întărit; ar trebui să fie ușor ferm în jurul marginilor, dar totuși clătinat în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Scoateți oala din cuptor și lăsați crema să se răcească în apă, apoi scoateți-o. (Puteți pune la frigider crema peste noapte, dacă doriți. Îmi place să-l servesc la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie grea suficient de mare pentru a ține tot sparanghelul într-un singur strat până când începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați sparanghelul în tigaie, aliniați sulițele în aceeași direcție. Uleiul ar trebui să crape și să sfârâie puțin. Dați sulițelor o aruncare cu clești, presărați cu un vârf bun de sare și întindeți-le într-un singur strat. Gatiti, intorcand sulitele ocazional, pana cand devin maronii aurii in pete si fragede, dar inca rapide, aproximativ 6 minute. Strângeți una dintre sulițe—ar trebui să dea doar puțin; nu ar trebui să se simtă nici foarte ferm, nici moale.Cu doar un minut înainte de a fi gata, presărați busuiocul peste sparanghel și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline. Întoarceți sulițele cu clești și jucați-vă puțin cu busuiocul, dându-i timp împotriva tigaiei fierbinți și apoi mutându-l înapoi pe sparanghel. Este frumos dacă devine doar puțin crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți focul și lăsați sparanghelul să termine ușor de gătit la căldura tigaiei, amestecând din când în când și presărând puțin mai multă sare și poate un strop de suc de lămâie, dacă doriți, doar până când puteți ridica o suliță fără să vă opăriți degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți sparanghelul pe un platou cu cremă, prosciutto și pâine prăjită sau la grătar cu ulei de măsline alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista