Spanac și Ricotta Gnudi

Spanac și Ricotta Gnudi
Spanacul și Ricotta Gnudi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,24 USD pe porție. O porție conține 532 calorii, 14g de proteine, și 40g de grăsime. 132 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți ciuperci porcini, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Ricotta Gnudi cu sos de roșii rozmarin (Low Carb), Ricotta Gnudi a lui April Bloomfield, și Ricotta Gnudi cu sos Pomodoro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Amestecați ricotta, spanacul, parmezanul, făina, pesmetul, sarea, piperul, nucșoara și ouăle împreună. Faceți 2 bile mici și gătiți testul așezându-le în apă clocotită până când plutesc, apoi șocați în apă cu gheață. Gust. Dacă sunt prea moi și nu se țin împreună, adăugați mai multă făină sau pesmet și testați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Prin TortPrin Tort
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Porționați toate gnudi și rotiți-le în bile. Gatiti in apa clocotita pana cand plutesc, aproximativ 2 minute, si socati in apa cu gheata. Înveliți în ulei de măsline și rezervați până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Pentru piureul de porcini: pentru a carameliza șalotii, încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați câteva linguri de ulei de măsline, apoi adăugați șalotii. Se lasă să se coloreze pe o parte, apoi se coboară focul și se amestecă. Gătiți încet până la moale și dulce, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Sotează ciupercile împreună cu șalotele până se colorează ușor și fragede, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și chili și transpiră încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Turnați lichidul din ciupercile porcini hidratate în tigaie. Se lasă să gătească aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați conținutul într-un blender și piure până când consistența este netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați apă dacă amestecul devine prea gros în blender și se oprește din mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați ulei de măsline în timp ce amestecați pentru a termina și gustați pentru condimente. Se strecoară sosul. Rezervați până când sunteți gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Pentru a servi: încălziți piureul de porcini și rezervați. Reîncălziți gnudi într-o tigaie cu apă fiartă sărată și untul topit. Încingeți piureul de porcini, așezați gnudi deasupra și deasupra cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista