Fripturi de ton la grătar cu rozmarin cu vinete și dovlecei
Fripturile de ton la grătar cu rozmarin cu vinete și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 480 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, dovlecei, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de ton la grătar cu rozmarin cu vinete și dovlecei, Fripturi De Vinete Grecești La Grătar, și Fripturi de ton la grătar pentru doi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți tigaia la grătar sau preîncălziți grătarul sau cărbunele. Înveliți tonul în balsamic și condimentați cu rozmarin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Stropiți peștele cu ulei, acoperind ușor pe ambele părți, aproximativ 2 linguri de ulei, în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
3
Preîncălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei într-un flux lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă usturoiul, ceapa și se sotează 2 sau 3 minute. Tăiați dovleceii și dovleceii în timp ce ceapa începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Usturoi
Suc De Fructe
Ceapă
6
Adăugați dovleceii și dovleceii în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi și combinați cu usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Usturoi
Suc De Fructe
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Feliați vinetele în fâșii și zaruri, apoi adăugați-le în tigaie. Rândul său, pentru a combina toate legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați cimbru, sare și piper pentru a condimenta amestecul. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, 10 minute, pana cand legumele sunt doar fragede cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Cimbru
9
Grătar ton 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru rare, până la 6 minute pe fiecare parte pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Când tonul este gata și legumele sunt fragede cu furculița, amestecați roșiile tocate în amestecul de vinete și dovlecei și îndepărtați legumele de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Vinete
Tomate
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Ton
11
Serviți pene de antipasto vegetal, deasupra rețetei, de-a lungul fripturilor laterale de ton acoperite cu salsa vegetală. Feliile și legumele antipasto suplimentare trebuie trecute la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
Legume
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
12
Un trandafir Sicilian frumos, răcit, face un însoțitor de băuturi fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bea
13
1 pâine crustă, cu lungimea de 9 până la 12 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Crustă
14
1/4 cană roșii uscate la soare în ulei de măsline, scurse, tocate -- 1/2 un borcan mic
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Ulei De Măsline
15
1/4 cană calamata neagră fără sâmburi sau măsline vindecate cu ulei, preferința dvs., tocate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Ulei De Gătit
16
1/2 cană sos pesto preparat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
17
1/4 livră Deli felii provolone
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
18
1 borcan, 16 până la 18 ardei roșii prăjiți, scurs
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
19
1 (15 uncii) poate sferturi anghinare inimile în apă, drenate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Apă
20
1 cană giardiniera, legume murate (ardei iute murat, conopidă, morcovi disponibili pe culoarul Italian foods din piață sau în pubele în vrac lângă secțiunea deli cu măsline în vrac)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Legume
Morcov
Ardei
Măsline
21
Sare grosieră și piper negru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
22
Ulei de măsline extravirgin, pentru stropire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
23
Tăiați blatul de pe o pâine crustă. Goliți interiorul pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Crustă
Pâine
24
Amestecați pătrunjelul, roșiile uscate la soare tocate, măslinele tocate și sosul pesto cumpărat din magazin sau de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pătrunjel
Măsline
25
Întindeți amestecul uniform pe fundul pâinii scobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pâine
26
Puneți brânza în pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
27
Puneți ardeii roșii prăjiți deasupra brânzei. Tăiați gros inimile de anghinare scurse și adăugați-le într-un strat peste ardeii roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Inimi De Anghinare
Brânză
28
Presărați legumele murate fierbinți tocate și stropiți deasupra puțin ulei de măsline extravirgin. Înlocuiți blatul, tăiați pâinea umplută în bucăți și serviți.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.