Sandviș Italian cu ton și shiso

Sandviș Italian cu ton și shiso
Italiană tunan și Shiso sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 725 calorii, 53G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, brioșe, frunze de romaine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Sandviș cu ton Nicoise cu sandviș subțiază 4, Sandwich Cu Ou Tunan, și Sandwich Cu Ton Fierbinte pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Grgich Hills Estate Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista