Spanac și cârnați Phyllo coace
Spanacul și cârnații Phyllo se coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 603 calorii, 26g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, unt, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Spanac-Tomate Phyllo Coace, Spanac & Cârnați Ou Coace, și Spanacul se coace cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. în 10-inch tigaie, gatiti cârnați la foc mediu, amestecand ocazional, până când nu mai roz; scurgere. Se răcește ușor. Se amestecă ardeii prăjiți, măslinele, brânza mozzarella și ouăle.
În castron mediu, amestecați brânza Cheddar, brânza ricotta și spanacul.
Desfaceți patiseria phyllo; acoperiți cu folie de plastic sau prosop.
Așezați 1 foaie de phyllo într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), pliabil pentru a se potrivi.
Ungeți ușor cu unt topit. Continuați stratificarea și periajul cu unt încă 3 foi de phyllo.
Puneți jumătate din amestecul de cârnați peste phyllo în vasul de copt.
Strat și perie cu unt încă 4 foi phyllo. Se acoperă cu amestec de spanac.
Strat și perie cu unt încă 4 foi phyllo. Se acoperă cu amestecul de cârnați rămas.
Strat și perie cu unt rămase 4 foi phyllo. Scor de top de phyllo în forme de diamant.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până se umflă și se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.