Piersici Prăjite Smokey
Smokey piersici prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 143 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă $1.02 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jalapeno, sare kosher și piper proaspăt crăpat, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Smokey Chili Prăjită Broccoli, Dulce Picant Smokey Migdale Prăjite, și Smokey varză de Bruxelles prăjită și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați ceapa și ardeiul gras roșu în bucăți aspre și puneți-le într-un bol; tocați jalapenos și adăugați-le în ceapă și ardei.
Stropiți aproximativ 1 lingură de ulei de măsline extravirgin peste legume și aruncați.
Adăugați un vârf bun de sare și puțin piper, aruncați și așezați pe 1 parte a unei foi de copt cu margini.
Stropiți piersicile cu o altă lingură de ulei, asigurându-vă că acoperiți bine părțile tăiate.
Puneți-le, tăiați partea în jos, pe cealaltă parte a foii de copt. Prăjiți fructele și legumele până se caramelizează, aproximativ 25 de minute. Folosind clești, trageți pielea de pe jumătățile de piersici și aruncați-o.
Aranjați 2 jumătăți de piersici pe fiecare fel de mâncare de servire, tăiate cu fața în sus, pe un pat de legume prăjite.
Notă: Dacă piersicile freestone nu sunt disponibile, împărțiți piersicile lăsând gropile intacte; pot fi îndepărtate cu ușurință după prăjire.